Despre noi

Power Farming - Utilaje Agricole


Situată în proximitatea Bucureștiului, într-o zonă cunoscută pentru activitatea de suport al agricultorilor, Power Farming este cel mai bun loc pentru a găsi o gamă largă de utilaje agricole, oferind soluții complete pentru fermele agricole, zootehnice sau din domeniul viticol - pomicol - legumicol.

Pornind de la echipă de 3 oameni, am pornit la drum în 1999 prin preluarea operațiunilor AGCO România, concentrându-ne la început pe importul de tractoare și combine MASSEY FERGUSON și de piese de schimb pentru acestea.

În timp, ne-am diversificat activitatea prin construirea unei echipe de service solid instruită, dotată cu vehicule complet echipate cu scule și sisteme de diagnoză computerizată pentru intervenții rapide și eficiente.

Echipa de service își îmbogățește în mod constant și susținut performanța, prin participarea la cursuri de pregătire tehnică organizate de către partenerii noștri, producători de utialje agricole.

Astfel, combinând valorile tradiționale cu tehnologia de ultimă oră în domeniu, oferim clienților noștri soluții și produse potrivite fiecărui domeniu de activitate.

 

AFT1AFT1

Sesizând și anticipând necesitățile fermierilor de-a lungul celor 18 ani de activitate, am căutat să răspundem cerințelor cele mai diverse.

Din acest motiv ne îmbogățim și împrospătăm continuu portofoliul de produse care acum include, pe lângă MASSEY FERGUSON, mărci de renume de utilaje și echipamente agricole de pe tot cuprinsul Europei: ABBRIATA srl – IT, AFT TRENCHERS LTD – GB, ARCUSIN S.A. – ES, BELLON – IT, CELLI – S.p.A. – IT, DOWDESWELL PARTS SERVICES LTD. – GB, GALUCHO S.A. – PT, J.J. BROCH S.L. – ES, Maquinaria Agrícola SEGUÉS – ES, Maquinaria Atomizadora MAKATO - ES, MATER MACC S.r.l. - IT, RAZOL S.A. – FR, RECK-TECHNIK GmbH – DE, SAMSON AGRO A/S – DK, TECNOMAIS S.r.l. – IT.